Kedvenceink

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani azokat a borokat, amiket újonnan fedeztünk fel és megnyerték tetszésünket, vagy legutóbbi kóstoláskor olyan jó formában voltak, hogy lenyűgöztek bennünket a bennük rejlő zamatgazdagságukkal.

Legutóbb kóstoltuk

Dobosi Pincészet -Szentantalfa


2014 Kéknyelű (bio)

A terület embelematikus fajtája a Kéknyelű, ez a bor az egyik legjobb Kéknyelű amit kóstoltam. Érlelésre is alkalmas szép savösszetételű, hosszú karakteres fehérbor. Ha meg azt nézem, hogy BIO és még 2014es, meg mindössze 2500ft akkor meg pláne.

Barta Roland

 

Színe mélyebb sárága, megjelenésében olajos. Illatában és ízében is a minerális jegyek uralkodnak. Szép savösszetételű, harmonikus bor. Még fiatal, érlelésre alkalmas. Magyarországon mindössze néhány tucat hektáron termesztik.

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-15 °C