



Colour WineWorld Borszaküzlet, XIII. ker., Balzac u. 11.
(A Westendtől egy percre)


Nagyításhoz kattintson a képekre!
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 10.00 - 18.30
Szombat 10.00 - 14.00
Április 30, Május 1 : zárva
Tel.:
+36 1 350 8722, +36 70 342 5067Nézzen be hozzánk!
NAGYOBB DARABSZÁMÚ MEGRENDELÉS ESETÉN,
KÉRJÜK E-MAILBEN ÉRDEKLŐDJÖN!
GYORSAN REAGÁLUNK A PONTOS RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ MENNYISÉGGEL.
Házhozszállítás
Borok:
- 24 palackig 1.500 Ft,
- 24 palack felett a szállítás ára ingyenes, illetve céges megrendeléseknél 2.000 Ft alatti árú boroknál egyedi megbeszélés tárgyát képezi
- 6 palack vásárlásakor - vegyes karton esetén is - 5% kedvezményt biztosítunk árainkból!
- 12 vagy több palack vásárlásakor - vegyes karton esetén is - 10% kedvezményt biztosítunk árainkból!
Borkiegészítők:
- A megrendelt terméket, futárral is el tudjuk Önhöz küldeni, melynek díja a termék súlyától függ.
- A kiszállítás díja kisebb, könyebb termékek esetén 1.200 Ft.,
nagyobb, nehezebb termékek esetén 2.000 Ft.
Rendelés leadása munkanapon 10-18:30 óra között, az info@wineworld.hu email címen, vagy telefonon +36 1 350-8722, +36 70 342-5067
A megrendelés leadásától számítva más- vagy harmadnapra szállítjuk a terméket.
Vásárlóink írták
Kínálatunkból
Tokaji Aszú 5 puttonyos '08 »
Puklus Pincészet
'Az aszú: ahogy azt már XIV. Lajos is megfogalmazta, a tokaji aszú "a királyok bora, a borok királya". Ez a borkülönlegesség nem készíthető minden évben Hegyalján, igazi nagy évjárat tíz év alatt általában kétszer van. Az aszúszemeket szorgos kezek egyenként válogatják a fürtökről. Az összegyűjtött szemeket kádakban tároljuk. A tárolás során az aszúszemekből saját súlyuknál fogva kicsepegő nedű az eszencia, melynek cukortartalma a 600-700 gramm/litert is elérheti, de jó esetben ennél magasabb is lehet. Az eszencia kicsepegése után kerül sor az aszúszemek feltárására, ezt mi egy általunk kifejlesztett speciális géppel végzünk. Ez a módszer hasonlít leginkább a hagyományos, taposással történő feltárásra. A feltárást 12-24 órás áztatás követi. Ennek során dől el az aszú puttonyszáma, vagyis, hogy egy gönci hordó (136 liter) musthoz vagy újborhoz hány puttony (25-27 kg) feltárt aszúszemet adunk. Az áztatás után következik a préselés, majd a fahordós érlelés, amely nálunk három-hat évig tart gönci, illetve szerednyei (220 liter) hordókban. A következő lépés a palackozás és a palackos érlelés, melynek időtartama egy-másfél év.'
Puklus Csaba, Puklus Péter
alk. 11 % vol.

Ár: 4.900,-

Ár: 249.000,-

Ár: 3.800,-

Ár: 4.500,-

Ár: 2.400,-

Ár: 1.900,-

Ár: 4.600,-

Ár: 2.900,-

Ár: 1.200,-

Ár: 2.900,-

Ár: 5.400,-

Ár: 13.900,-

Ár: 8.900,-

Ár: 4.900,-

Ár: 3.200,-

Ár: 3.500,-